Nieuws

Senioren mogen weer dubbelen!

Vrijdag 22 mei

De Corona maatregelen zijn eerder dan verwacht verder versoepeld door de KNLTB.
De hygiëne- en afstandsinstructies zijn ongewijzigd. Clubhuis en terras zijn nog steeds gesloten.

Veel plezier op de baan!

Meerjaren ledenpas 2019/2020

Maandag 18 mei

Even ter herinnering: In 2019 heeft iedereen een meerjarenpas ontvangen, m.a.w. deze pas is 2 jaar geldig.  Op deze pas staat geen jaartal en speelsterktes. Vanaf 2019 geldt het spelersprofiel op MijnKNLTB.nl als bewijs voor het lidmaatschap en jouw speelsterktes. Ook allemaal in te zien via onze Clubapp. Daarnaast heb je je ledenpas nog steeds nodig voor je bondsnummer en identificatie tijdens competities en toernooien. Wanneer de pas verloopt ontvang je automatisch via de club een nieuwe pas.

Corona maatregelen

Maandag 11 mei

Met ingang van vandaag (11 mei) mogen ook de senioren weer tennissen.  Tot 1 juni is er alleen enkelspel mogelijk voor senioren. De trainingen voor volwassenen zullen vanaf maandag 18 mei beginnen. Om de veiligheid van iedereen te waarborgen, zijn er aantal regels opgesteld. We volgen hierbij de richtlijnen van de KNLTB. Deze regels gelden in ieder geval tot maandag 1 juni:

Lees meer

Accommodatie-commissie goed bezig

Woensdag 22 april

Nu het stil is op ons tennispark, is een stukje communicatie wel op zijn plaats. Met alle aandacht voor de corona richtlijnen, is de accommodatie-commissie bezig het park van LTC de Meent optimaal te onderhouden. 

Lees meer
Toon al het nieuws

Baanstatus

Agenda

06
jul

Tennisweek jeugd

07
jul

Tennisweek jeugd

08
jul

Tennisweek jeugd

09
jul

Tennisweek jeugd

10
jul

Tennisweek jeugd

20
jul

Tossavond senioren

Toon volledige agenda

Buienradar

Contact