Nieuws

Clubkampioenschappen Senioren 2020

Dinsdag 7 juli

Jawel, het kan doorgaan! Van zaterdag 22 t/m zondag 30 augustus vinden de clubkampioenschappen voor senioren plaats. We spelen die week alle categorieën: single, dubbel en mix. Je kan je inschrijven voor maximaal 2 onderdelen. Ben je net begonnen met tennis of heb je al jaren ervaring? Iedereen kan meedoen! Als je geen partner weet, kan je dit aangeven en zoeken wij een passende medespeler.

Lees meer

Maandagavond 6 juli Toss

Donderdag 25 juni

Maandagavond 6 juli beginnen we weer met de Toss! Het clubhuis is weer open per 1 juli. Reden temeer om de toss met een feestelijk tintje in te luiden! 

Lees meer

Competitie 2020

Dinsdag 16 juni

De Voorjaarscompetitie is in verband met de maatregelen verplaatst naar het najaar. Of de KNLTB Competitie 2020 in het najaar definitief door kan gaan is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competities te spelen. De KNLTB volgt hierbij de maatregelen en adviezen van het kabinet en het RIVM. Er liggen ook scenario's klaar waarbij de startdatum van de competitie wordt opgeschoven, om de week wordt gespeeld of in kleinere poules wordt gespeeld. Hoe dan ook, het belooft een uniek competitieseizoen te worden!

Voor de verschuiving van de competitie geldt dat dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw worden aangeboden als bij de Voorjaarscompetitie. Er wordt niet gespeeld om promotie/degradatie. Klik hier voor een overzicht van alle Data

Lees meer

Zomerchallenge 2020

Donderdag 4 juni

Heb je kinderen, familie, vrienden of kennissen die twijfelen om te gaan tennissen? Wijs hen dan op de Zomerchallenge 2020. De Zomerchallenge is proeflidmaatschap die geldt van 15 juni t/m 15 september. Ook als je spelende kinderen hebt maar zelf nog geen lid bent, is dit een mooie overweging om bij de sportbeleving van je kind aan te haken.

Lees meer
Toon al het nieuws

Baanstatus

Agenda

10
aug

Tossavond senioren

12
aug

Tossochtend senioren

17
aug

Tossavond senioren

22
aug

Clubkampioenschappen Senioren

23
aug

Clubkampioenschappen Senioren

24
aug

Clubkampioenschappen Senioren

Toon volledige agenda

Buienradar

Contact