KNLTB ledenpas

Maandag 21 september

In 2019 is de jaarlijkse KNLTB ledenpas vervangen door een ledenpas die meerdere jaren geldig is. Deze ledenpas zal ook in 2021 gewoon geldig blijven. Dit betekent dat leden hun huidige ledenpas kunnen blijven gebruiken en zij geen nieuwe pas ontvangen in het voorjaar. Het aanvragen van ledenpassen voor nieuwe leden verloopt in 2021 op dezelfde manier als je gewend bent gedurende het jaar. Momenteel onderzoeken we of de huidige magneetstrippas nog toekomst heeft of dat er andere varianten zijn die meer mogelijkheden bieden. We zien bijvoorbeeld dat veel sportbonden zijn overgestapt naar een digitale variant. Zodra hier meer informatie over bekend is brengen we je hiervan op de hoogte.

Bardiensten

Dinsdag 18 augustus

Na de wedstrijd is er niets zo gezellig om even bij te kletsen onder het genot van een drankje.  Omdat wij het belangrijk vinden om het aanbod betaalbaar te houden, vragen we onze leden om 2 a 3 bardiensten per jaar te vervullen. Elk jaar wordt er een bardienstrooster opgesteld alleen door de gekke start van dit jaar is dit  niet door iedereen ingevuld. Met de komst van de Clubkampioenschappen en de Najaarscompetitie, verzoeken we je vriendelijk om je bardienst in te vullen.

Toon al het nieuws

Baanstatus