Hoe reserveer ik een baan?

Leden mogen beperkt spelen nav de versoepeling van maatregelen tegen Covid. Aangezien het clubhuis dicht zal blijven mogen vrije spelers thuis online een baan reserveren.

1. Het is alleen mogelijk om een baan te reserveren mits u ingelogd bent. U kunt hier lezen hoe u kunt inloggen.
  2. U kunt een baan reserveren via het topmenu: Baanoverzicht --> Baan reserveren.
  3. Onder het kopje Spelers ziet u uzelf en evt. leden met wie u eerder een baan heeft gereserveerd. Als u een baan met iemand anders wilt reserveren dan kunt u (een deel van) de naam intypen en het gewenste lid kiezen. Met een introducée spelen is helaas niet meer mogelijk
  4. Klik op Overzicht. Daarna een dag en een baan kiezen. Beschikbare tijden zullen verschijnen voor de gekozen baan en u kunt de baan reserveren.
  5. U mag alleen één baan per lid per dag reserveren. Daarnaast mag u alleen één open reservering hebben. Deze regels worden ook toegepast aan uw tennismaatje(s). Dus als u probeert om een baan te reserveren en een maatje kiest die al een open reservering heeft, zal dat niet lukken. De terugkoppeling hierover van het systeem is helaas niet heel duidelijk. U kunt uw reservering terugvinden en evt. annuleren door Mijn reserveringen te kiezen.